sobota 8. května 2010

MOBY DICK 2000: Ustanovení Koordinátora koordinátorů

Pondělí 8. května 2000, státní svátek

Náměstek Dur Durak se zastavil v práci i dnes, zapomněl si tu svoji oblíbenou golfovou hůl. Zůstal viset ve výtahu. Vrátní volali domů koordinátorovi výtahů. Vyšlo najevo, že firma, kterou Durak najal, nemá ve smlouvě zásahy mimo pracovní dobu. Duraka vytáhli po třech hodinách podnikoví klimatizáci.

Úterý 9. května 2000

Ředitel Běsný Kokot na Durakovu radu rozhodl, že zřídí funkci koordinátora koordinátorů. Stal se jím šéf klimatizáků magistr Tluč Huba, který by jinak zůstal bez práce. Klimatizáci totiž dostali výpověď. Na ředitelském patře je nepotřebují - tam mají klimatizaci vlastní, samoobslužnou.

Středa 10. května 2000

V naší nové kanceláři v bývalých dílnách bylo dnes nesnesitelné vedro. Kolega Bambas volal klimatizákům - nikdo nebral. Všichni si dobírají dovolenou před výpovědí. Vedoucí Ing. Duto Hlav volal přímo šéfovi klima mgr. Tluč Hubovi. Ten odvětil, že musí nejdřív zhodnotit servisní požadavek z hlediska nové struktury podniku. Teprve potom ho bude moci registrovat a klasifikovat.

Čtvrtek 11. května 2000

Vedro k nesnesení už od rána. Vedoucí Ing. Duto Hlav zavedl Knihu servisních požadavků. Koordinátor koordinátorů mgr. Tluč Huba nám sdělil, že nemůže náš požadavek na zapnutí klimatizace akceptovat. Nemá totiž strukturovaného podřízeného, nebyl ještě jmenován koordinátor pro klimatizaci, který by mohl kontaktovat servisní organizaci.

Pátek 12. května 2000

Do Knihy servisních požadavků byla založena informace o stavu řešení problému s nefungující klimatizací: Jeví se jako neřešitelný. Od rána na klimatizovaném ředitelském patře o tom jednají vedoucí Duto Hlav, náměstek Dur Durak a ředitel Běsný Kokot s Tluč Hubou. Přišli na to: Bude založena Správa problémů! Klimatizaci zapnul kolega Ambrož, který měl od kluků z klima klíče.
*************************************
Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: