sobota 15. května 2010

MOBY DICK 2000: Založení SP, DC a CO-O

Pondělí 15. května 2000

V sobotu byl podnikový turnaj v golfu. Jen jsem přihlížel. Kolega Ambrož přehrál vedoucího ing. Duto Hlava, nám. Dur Duraka, koordinátora koordinátorů mgr. Tluč Hubu i řed. Běsného Kokota. Kol. Bambas si při prvním úderu vyrazil zub. Kol. Cymbuch tahal hole Kokotovi. Dnes byl jmenován vedoucím nově vzniklé Správy problémů.

Úterý 16. května 2000

Správa problémů (SP) s bývalým kolegou Cymbuchem v čele má sídlo na Severním Městě v pronajatém objektu. Do našeho baráku v Centru se už nevešla. Místo po vyhozených výtahářích, hasičích, údržbářích a klimatizácích totiž obsadila Dohledová centra (DC), kde se budou koncentrovat poznatky pro práci Koordinátorů (CO-O).

Středa 17. května 2000

Ráno vypadla elektřina k počítačům, na kterých vytváříme texty. Žádost o její nahození, zapsanou do Knihy servisních požadavků, odnesla sekretářka Vykulená do DýSí, kde ji přepsala do intranetového formuláře na jejich počítači. V DýSí si ho vytiskli a poslali faxem na oddělení CO-O o patro výš. Elektřinu zapnul kolega Ambrož, který má od kluků z údržby kličku od rozvaděčů.

Čtvrtek 18. května 2000

Náš včerejší požadavek na nahození elektřiny k počítačům byl kontrasignován koordinátorem CO-O mgr. Tluč Hubou a odeslán zvláštním kurýrem expresní dodávkové firmy do sídla EsPí v Severním Městě. Již odpoledne přišlo doporučené řešení samotného Hlavního manažera pro řízení (Ejdž Em Řet) bývalého kolegy G.S.St. Mrvy Cymbucha: Pořiďte si mechanické psací stroje.

Pátek 19. května 2000

Podnik už propustil polovinu lidí, akcie ČESKÝCH TEXTÁREN stoupají. Kupujeme další objekt ve Východním Městě. Zde budou sídlit cizí firmy, které pro nás zabezpečí veškerou údržbu.

*************************************

Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: