pátek 25. června 2010

Jak dopad odpad

Zatímco jsem nakupoval rajčata a točeňák a biovejce, kamarád ho spravil bez mýho dohledu.


Dle dobře daných rad jsem si tedy vybral kovovou matku. Šikovný instalatér z nového husího krku udělal půvabné úzké účko. Do původního odpadu ve zdi vlepil deset cenťáčků novodurové trubky, a teprve do ní jest zašroubovaná ta druhá - dříve tak postrádaná - převlečná matice šestačtvrtka! Takže mám vyrobený skutečný sifon, který si mohu i sám demontovat a bezproblémově čistiti.

Řeči místo mne vedla žena. Vlastně - nevedla. Ona řeči nevede. Jen umí šikovně chválit řemesníky. A to tak, že ti pracují o 200 percent ochotněji.

Jdu si umejt ruce, a pak už bude čas k večeři. Čeká mne letní lečo.

\ :-) Dobrou!

2 komentáře:

informace řekl(a)...

Jo, ženská musí vždycky všecko vyřídit. Mužskej se tam jen motá a kecá do toho.
Mě taky dneska spravil opravář stahovací roletu, zlomilo se jí pero. Za tři hodiny po tom, co jsem telefonovala, přišel a za půl hodiny ji dal do pořádku.
Ženská má jiný savoir faire.

drak řekl(a)...

Informaci:

Já Vám ten Váš "savoir faire", volně přeloženo a chápáno vyřídilku přeji, stejně jako jiným dámám, které bůh ráčil obdařit inteligencí a pracovitostí, této kombinace se totiž v přírodě nevyskytuje zase až tak moc. Nicméně nezatracujte prosím tu mužskou polovinu obyvatelstva až tak šmahem. Jedna z mých hypotéz, zakládajících se na pozorování okolí totiž praví, že mužský je přesně tak dobrý, nebo tak špatný, jako je dobré, či špatné jeho ženské okolí. Tím okolím jsou myšleny jeho matka, babička, tetičky a další a později pak jeho partnerky, ty už sice takový vliv nemají, ale on si je zase vybírá podle té maminky či babičky, takže vybere-li se nějakou ještě horší nežli má v rodině, je to pak na něm nakonec docela pěkně znát.