neděle 20. června 2010

MOBY DICK 2000: Kokot padl!

Pondělí 19. června 2000

Ředitel Běsný Kokot rozhodl, že podnik pro své zaměstnance vybuduje na Jižním Městě Areál Rekondice A Zdraví. Proto koupil tamní sedmijamkové golfové hřiště, které se postupně rozšíří až na osmnáctijamkové. Vedoucím ARZu byl jmenován náměstek Dur Durak, t.č. na dovolené. Kdo na jeho místo?

Úterý 20. června 2000
Bývalý kolega Mrva Cymbuch byl odvolán z vedení Správy Problémů. Asi mu zlomil vaz návrh na nahrazení počítačů mechanickými psacími stroji, na které se zatím ve skladu jen práší. Nebo, že by to bylo kvůli nasazení tolstolobiků do zaplavených kabelových kanálů, kde už všichni vychcípali?

Středa 21. června 2000

Bývalý Hlavní Manažer pro Řízení Správy Problémů G.S.Stc. Mrva Cymbuch se ze Severního Města vrací k nám do Centra. Ředitel Běsný Kokot ho jmenoval náměstkem. Mrvova zmrvená rozhodnutí z minula nevadí - jak Kokot prohlásil doslova: "Manažer se musí umět rozhodnout. Nezáleží na tom, jestli dobře nebo špatně."


Čtvrtek 22.června 2000

Otázka, která hýbala kantýnou "kdo na místo vedoucího EsPí?", byla překvapivě rozřešena - bude to kolega Bambas. Ale kdo na místo Bambase? Na vytváření Textů v Českých Textárnách jsme zůstali s kol. Ambrožem už jen dva.

Pátek 23. června 2000

Odvolali Kokota!!! Dnes zasedala valná hromada a z místa ředitele odvolali samého Běsného Kokota! V kantýně to vře. Kdo na jeho místo? Psáno odpoledne: Na místo Kokota přišel zas Kokot. Ráno ho odvolali, v poledne znovu jmenovali. Ale ukázali, že to nikdo nemá jisté...

(PS: G.S.St. = ukončené studium golfových věd)
 ************************************
Předcházející týdny hledejte pod štítkem Moby Dick
Portrét Mobyho vyhotovil Kryšpín.
Kdo je kdo v Českých Textárnách - verze z dubna 2003
Knížku "MOBY DICK: Deníček," v níž jsou sebrány denní poznámky z Českých Textáren od dubna 2000 do dubna 2003 lze za 199,- Kč + poštovné objednat u nakladatele na konvoj@konvoj.cz
Podněty, připomínky a výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Předem dík! >>:))

Žádné komentáře: