pátek 12. prosince 2014

MOBY DICK: Vražedná izraelská chyba

Zločiny soudruha Čou, ostuda na Hradě, klučení kleče, švýcarská dopravní infrastruktura, výroba analogů a ruští záchranáři



Sobota 6. prosince 2004

Politbyro ÚV KSČ schválilo zprávu Čínské ústřední disciplinární inspekční komise, ve které ÚV KSČ rozhodl o vyloučení Čou Jung-kchanga z Komunistické strany Číny. Státní zastupitelství už zahájilo vyšetřování jeho podezření z trestných činů:

1. Čou Jung-kchang hrubě porušil stranickou politickou a organizační disciplínu a důvěrnost. Využil svou funkci k získání obrovských úplatků pro sebe a členy své rodiny.
2. Čou Jung-kchang zneužil svou moc na pomoc příbuzným, milenkám a přátelům, kterým dopomohl ke značným ziskům z provozních podniků, což mělo za následek vážné ztráty státního majetku.
3. Čou Jung-kchang vyzradil tajemství strany a země. Vážně porušil disciplinární předpisy a osobně a prostřednictvím své rodiny zpronevěřil velké množství peněz.
4. Čou Jung-kchang udržoval nezákonné sexuální vztahy s řadou žen a vyměňoval svou moc za sex a peníze.
5. Čou Jung-kchang se zcela odchýlil od charakteru a poslání Strany a hrubě porušil stranickou disciplínu. Svým chováním podkopával pověst Strany a značně poškodil Stranu a lid.

Politbyro ÚV KSČ proto rozhodlo o vyloučení Čou Jung-kchanga z KSČ. Státní zastupitelství už zahájilo vyšetřování jeho podezření z trestných činů.
"Čekalo se jen na jeho vyloučení. Soudruh nikdy nemůže být vyšetřován!" (Žena Moby Dicka)

Mezi jeho trestné činy nebyly zahrnuty další body:

6. V roce 1999 se stal vykonavatelem (z)vůle KSČ nad náboženskou skupinou Falun Gong. Jakožto stranický gauleiter v provincii S’-čchuan byl přímo zodpovědný za komunistické represe proti této skupině. Konkrétně za mučení a zneužívání, v jejichž  důsledku zemřelo nejméně 217 lidí (dokumentované případy).
"V Norimberku by to stačilo na provaz." (Mrtvá Kočka)

7. Jako předseda Politického a legislativního výboru komunistické strany (v kompetenci měl řízení zpravodajských služeb, veřejného pořádku, bezpečnosti, soudů a prokuratur) organizoval potlačování protestů rodičů dětí, které zemřely pod troskami školních budov při zemětřesení v provincii S’-čchuan v roce 2008. Barabizny byly postaveny z nekvalitního materiálu. Při jejich stavbě docházelo k mohutnému rozkrádání ze strany místních komunistických mafií.

8. Ze své funkce podporoval vydírání zámořských čínských studentů, aby je získal pro spolupráci s čínskými zpravodajskými službami.

"Takže příkladný syn Strany." (Žena Moby Dicka)
"Od kterého by se mohl Mlhoš učit, jak zachovat stabilitu v ČLR." (Mrtvá Kočka)
"V ČLR???" (Moby Dick)
"V České lidové republice." (Mrtvá Kočka)

Skutečným zločinem exsoudruha Čou bylo to, že byl v partě, která prohrála boj o moc s klanem současného generálního tajemníka KSČ, prezidenta Číny a.t.d. soudruhem Si.

Neděle 7. prosince 2014

"Zde sídlí Putinova loutka." (Nápis na transparentu, který během turistické prohlídky rozvinuli komunité z Pražského Maidanu z věže katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha.)
Loutka to neviděla, bytovala totiž na svém zámku v Lánech. Nikoli ve svém lužinském bytu.

"Ale viděla. A když neviděla, tak jí to vovčáček donesl." (Žena Moby Dicka)
"Zneužít katedrálu sv. Víta, symbol české státnosti, k politické agitaci je ostudné." (Zemanův mluvicí vovčáček.)
"To asi nemyslel, jak Mlhoš málem pozvracel korunovační klenoty?" (Mrtvá Kočka)

Pondělí 8. prosince 2014

Ekologické iniciativy usilují o vyhlášení národní rezervace Jeseník, kde by se měla vyklučit kleč a vystřílet kamzíci. Jakožto nepůvodní, uměle introdukované druhy, jež utlačují původní přírodu.
"Što éto takóje »původní příroda«? (Žena Moby Dicka)
"Ledovec. Předtím žhavý povrch Země, před tím kosmický prach a před tím – nic." (Mrtvá Kočka)

Úterý 9. prosince 2014

V Bratislavě se na Hradě setkávají premiéři zemí Visegrádské skupiny. Přítomen jest i prezident Švýcarského spříseženství Didier Burkhalter, na němž véčtyřkoví premiéři vydundávají investice do "dopravní infrastruktury".
"Što éto takóje »dopravní infrastruktura«?" (Žena Moby Dicka)
"Vyčkej čtvrtka." (Mrtvá Kočka)

Středa 10. prosince 2014, Den lidských práv

Zijád abú Ajn (55), ministr bez portmonky Palestinské správy, vedl protest několik desítek figurantů zpravodajské agentury Reuters proti izraelskému osidlování Judeje a Samaří. Účastnil se strkanice s asi 30 příslušníky Izraelských obranných sil a policie, kteří davu bránili v průchodu k místům s židovským osídlením. Izraelští vojáci použili proti rozpohybovaným mediálním statistům slzný plyn, a (podle místních svědků) i údery pažeb pušek. Zijád se dostal do kontaktu s pohraničním policistou, který jej v jednu chvíli chytil za rameno a krátce jednou rukou držel. Po tomto incidentu poskytl ještě abú Ajn rozhovor televizi a po několika minutách začal omdlívat, padl na zem a držel se za hrudník.




Izraelští vojenští záchranáři poskytli panu ministrovi první pomoc. (Viz i video.) Abú Ajn přesto cestou do nemocnice zemřel.
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu nad jeho smrtí okamžitě vyjádřil lítost, slíbil vyšetření incidentu a navrhl, aby pitvu provedl kromě izraelského lékaře i palestinský a jordánský patolog.
Agentura Reuters s odvoláním na svědectví svého fotografa rozšířila fámu, že ministr byl udeřen pažbou do hrudníku.
Zpravodajský server TV NOVA vypustil mezihru s ministrovým rozhovorem pro TV a vyrobil ke svému článku štěpný titulek "Ministr umíral po ráně pažbou: Položili ho na kámen a už nevstal!"
Palestinské zdroje rozšiřují lež, že vojenská sanitka jela do nemocnice "schválně pomalu".
Mahmúd Abbás, předseda palestinské správy, prohlásil, že jde o "barbarskou vraždu", "barbarský skutek, k němuž nelze mlčet nebo jej akceptovat". Abbás vyhlásil třídenní národní smutek a označil, že podnikne "nezbytné kroky".
Rijád al-Malkí, předseda arabské vlády v Ramalláhu vyhrožuje, že "Izrael za zabití abú Ajna zaplatí".
Saíb I(nt)rikát, hlavní vyjednavač teroristické Organizace pro osvobození Palestiny a tedy skutečný Vůdce Západního břehu, označil tuto smrt za "novou vraždu, která bude mít vážné následky".

Čtvrtek 11. prosince 2014

Palestinský ministr Husajn Šajch poskytl v noci agentuře Reuters informaci, kterou agentura dychtivě zveřejnila a jiné agentury dychtivě rozšířily: Podle  patologů zemřel abú Ajn na následky úderu pažbou, inhalace slzného plynu a neposkytnutí pomoci.

Patologové z Jordánska, palestinské samosprávy a Izraele se přitom na příčině úmrtí shodují: Zijád abú Ajn zemřel na infarkt. Trpěl ischemickou chorobou srdeční, cévy měl z 80% zablokovány ateromy a v minulosti prodělal infarkt myokardu. Příčinou fatálního infarktu byl zřejmě stres, uvádí zpráva, jež rovněž potvrdila resuscitaci před převozem do nemocnice, kterou provedl izraelský armádní lékař.
Tuto zprávu světové agentury dychtivě – nezveřejnily. Podle nich se "patologové v určení příčin ministrovy smrti rozcházejí".

V Rámalláhu na Západním břehu proběhl za účasti tisíců lidí a agentury Reuters pohřeb palestinského ministra Zijáda abú Ajna. Palestinský lid se loučil se svým synem se všemi vojenskými poctami. A že si je zasloužil. Vždy stál v čele boje proti židovské rozpínavosti. Byl členem Fatahu a jeho Revoluční rady, a jako takový se roku 1979 podílel na teroristickém útoku v Tiberias. Tehdy na oslavách jednoho židovského svátku vybuchla bomba, která zabila dva šestnáctileté chlapce a 36 dalších dětí zranila. Za tento revoluční čin byl odsouzen r. 1982 izraelským soudem. Zbytek svého života měl strávit ve vězení. Odtud ho však v roce 1985 vysvobodila výměna Izraelců, kteří byli uneseni Lidovou frontou pro osvobození Palestiny, za teroristické vrahy, držené v izraelských věznicích.

"Chyba! Vražedná, vlastně téměř sebevražedná. Těmhle problémům by se mohl Izrael zcela lidsky vyhnout, kdyby byly za účast na teroristických útocích dávány tresty smrti." (Mrtvá Kočka)

V Praze na Hradě se setkávají prezidenti zemí Visegrádské skupiny. Setkání se dále účastní prezident Rakouské republiky a Slovinské republiky. Mlhoš jim předvádí modýlek kanálu Labe-Odra-Dunaj.
"Vot éto »dopravní infrastruktura«." (Mrtvá Kočka)
"S odbočkou do Bernu." (Moby Dick)

"Rusko plánuje výrobu analogů Mistralů. Projektování a výstavba ruských výsadkových vrtulníkových lodí byla zapsána do dlouhodobého vojenského programu propočítaného do roku 2050…" (Hlas Ruska)
"Chtěli je původně okopčit od dvou nakoupených francouzských originálů. Ale nejspíš jim postačí ukradená dokumentace" (Moby Dick)
"Što éto takóje »analog«?" (Žena Moby Dicka)
"Pirátská kopie." (Mrtvá Kočka)
"Takže by na těch lodích měla vlát vlajka s lebkou a zkříženými hnáty." (Moby Dick)

Pátek 12. prosince 2014

Ruské ministerstvo pro mimořádné situace, jež je odpovědno za systém civilní obrany, řešení ekologických havárií, ale i sociálních konfliktů rozmístilo na arktickém pobřeží země téměř 200 požárních a záchranářských jednotek o ráži 10 tisíc lidí. Důvod? Každoročně dochází v arktickém regionu RF k více než 100 mimořádným situacím přírodní a technogenní povahy, přitom byl zaregistrován stabilní růst technogenních mimořádných případů, nejčastěji dopravních nehod (30%) a požárů technologických zařízení (24%).
"Što éto takóje »arktický region RF«?" (Žena Moby Dicka)
"Právě došlo k jeho rozšíření až ke břehům Grónska a Kanady." (Mrtvá Kočka)

Pět z pěti pyrotechniků se shoduje v tom, že "samo to ve Vrběticích vybouchnout nemohlo". Podruhé už určitě ne.
"Třeba šlo jen o zamáznutí manka." (Žena Moby Dicka)
"Potom, co kamarádi pana stádního prezidenta Mlhoše Zemana vyvezli munici do spřátelené Zimbabwe." (Moby Dick)
"Anebo se tam už začalo s vyhlubováním kanálu Labe-Odra-Dunaj." (Mrtvá Kočka)

**********************************
Podněty, připomínky, upřesnění, protesty a jiné výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Pokud projevíte potřebu deníček komentovat, a jste registrovaní na Lidovky.cz, můžete tak učinit zde na Neviditelném psu.

Předem dík!
>>:)) Moby Dick