pátek 27. března 2015

Moby Dick: Projdou? Neprojdou?


Demonstrace spolupráce a blbosti, komunistické anály, řecký eurokrášek, sunnitská záchrana, levičácké hňupství a naši praví kolaboranti


Sobota 21. března 2015

V Pobaltí skončilo cvičení spojeneckých vojsk NATO Atlantic Resolve (Atlantické odhodlání). Operace začala vloni na konci léta, probíhala od Černého moře až k Baltu a jejím cílem bylo dokázat, že Aliance je stále připravená v případě napadení bránit všechny své členy. US Army se dnes z Estonska začala přesouvat na své německé základy. "Dragounské jízdy" se účastní 516 vojáků a 118 kusů techniky (většinou obrněné kolové transportéry typu Styker), kteří se vydali na cestu dlouhou 1.800 km. Mezi 29.3. až 1.4. projedou i Českem.

"Jde o viditelnou demonstraci amerického závazku vůči spojencům v NATO a ukázku schopnosti Alinace pružně přesouvat vojenské jednotky přes hranice spojenců v úzké spolupráci s nimi." (Craig Childs, mluvčí americké armády v Evropě).
"Jde o provokaci ze strany imperialistických militaristů a válečných štváčů." (Agenti ruských tajných služeb v ČR)
"Ani ne snad placení agenti, ale různé podivné postavy." (Žena Moby Dicka)
"Ale placení, placení, alespoň někteří z nich." (Moby Dick)
"Námi." (Mrtvá Kočka)

"Neprojdou!" (Jiří Vyvadil, expředseda Československé strany socialistické – kterou přivedl cugrunt –, exposlanec České národní rady a Poslanecké sněmovny za koalici Liberálně sociální unie, exposlanec a exsenátor za ČSSD, exporadce expremiéra Jiřího Paroubka ve věci amerického exradaru v Brdech, exsoudce Nejvyššího správního soudu plus exnáměstek ministra spravedlnosti – v kterýchžto funkcích se sešel se stíhaným Tomášem Pitrem a jenž se vyhnul kárnému řízení jen tím, že položil soudcovství a dal se na advokacii – obnovitel novodobého Svazu československo-sovětského přátelství, nadšený přímý účastník oslav připojení Krymu k ruské říši ("Já viděl zpívající lidi a slavnostní ohňostroje.") a velitel odporu proti okupačním vojskám USA)

Komunistická strana Česka (marxistická) protestuje proti "pobytu cizích vojsk na našem území".
"Dvacet let to komunistům nevadilo." (Moby Dick)
"Ovšem to nebyla »cizí « vojska." (Žena Moby Dicka)
"Ale jejich." (Mrtvá Kočka)

"Kdyby došlo před pětadvaceti lety k tomu, co se slibovalo, a stejně jako Varšavská smlouva se rozpustilo i NATO, svět by byl nyní mnohem bezpečnější." (RSDr. Alexander Černý, absolvent Vysoké školy politické ÚV KSČ v Bratislavě, nyní KSČ(M), stínící ministr obrany, který má bohatou politickou praxi, kterou vykonával v Československé lidové armádě v letech 1954-1990)
"Bezpečnější – pro agresory, soudruhu politruku." (Mrtvá Kočka)

Dnes končí stávka pilotů společnosti Lufthansa. Dálkové lety a lety společnosti Germanwings nebyly stávkou postiženy.

Neděle 22. března 2015

"Nejde o klasický průjezd, kterých je několik za rok. Rozhodnutí Sobotkovy vlády nemusí být úplně v souladu s Ústavou." (Ing. Pavel Kováčik, předseda klubu poslanců KSČ(M), exfunkcionář Okresního výboru KSČ v Třebíči (1988-1990), exošetřovatel dojnic, v Prima Partii)

"Nesouhlasíme s přítomností amerických vojáků, ani s umístěním jakýchkoli cizích vojenských základen na našem území. Za současné složité situace v Evropě odmítáme každý způsob demonstrace síly, a to i formou vojenských cvičení. Odmítáme jakékoli aktivity NATO, v rámci kterých si tato organizace přisvojuje právo používat ozbrojené síly svých členských zemí k útokům na jiné suverénní státy bez rozhodnutí RB OSN. Tyto aktivity v žádném případě nepřispívají ke zvýšení evropské ani světové bezpečnosti." (Z petice KSČ(M), kterou reprezentuje petiční výbor s členy, jako jsou MUDr. Jiří Maštálka (studium medicíny na Volgogradském a Kyjevském lékařském institutu (SSSR), 1977-1990 KSČ, nyní poslanec Evropského parlamentu) + Zdeněk Maršíček (vyučený automechanik, jakožto záklaďák absolvoval důstojnickou školu, v KSČ od roku 1976, načež se vyučil na Vysoké vojenské politické škole ve Lvově (SSSR), do roku 1989 furťák u jednotek Pohraniční stráže, exposlanec KSČ(M)) + výše představený RSDr. Alexander Černý.)
"Zařazení v KGB, FSB a GRU neuvedeno." (Agentura Muška na Zdi)

"KSČM považuje politiku vměšování se do záležitostí suverénních států, která je mnohdy doprovázena otevřenou vojenskou agresí, za nepřípustnou." (Značka »mh« v Haló novinách)
"A co okupace Krymu???" (Žena Moby Dicka)
"To bylo, je a vždy bude naše území!" (Zdeněk Maršíček pro MnZ)
"Kam až ty hranice sahají, soudruhu pohraniční politruku? Po ty, co jste zadrátoval?" (Mrtvá Kočka)
"Tys to řekla." (Zdeněk Maršíček dle MnZ)

KSČM podporuje i petici "Nechceme cizí vojenské základny na území ČR, a to ani ve formě rychle rotujících vojenských sil rychlého nasazení", která vznikla v podhoubí Spojenectví Práce a Solidarity (SPaS zastřešuje 16 ultraortodoxních levičáckých organizací, založeno bylo 2011 mj. i Janem Kavanem, nevědomým spolupracovníkem StB v Londýně, příznivcem Hamásu, ministrem zahraničí ČR za ČSSD - také byl předsedou VS OSN, Bože!) + občanské iniciativy "Ne základnám" (vznikla v Praze z popudu například Socialistické solidarity a Humanistické strany, je v ní sdruženo a podporuje ji přes pět desítek podivuhodných organizací (trockistická skupina Socialistická Solidarita, Socialistická organizace pracujících, Socialistická alternativa Budoucnost, antikapitalistické REVO – nezávislá organizace mládeže, Palestinský klub, Svaz palestinských studentů, Všeobecný svaz muslimských studentů v ČR, Islámská nadace v Praze, Muslimská unie, Socialistický kruh, Levý blok, Společnost Julia Fučíka, Ostravský levicový klub,  server Nový směr…), jejich okázalý antiamerikanismus vedl bývalého mluvčího Jana Májíčka k tomu, že na webových stránkách Socialistické solidarity vyjádřil podporu organizaci Hizballáh...) + mladistvá (*1981) europoslankyně KSČ(M) Ing. Bc. Kateřina Konečná (stínící ministryně pro životní prostředí a "průřezový resort mládeže") + Hnutí pro přímou demokracii (HzPD např. prosazuje místo kapitalismu "systém ekonomické demokracie", v němž by byly uplatněny "demokratické principy v ekonomice a podnikání" obdobně, jako je tomu v podnicích vlastněných zaměstnanci) + RNDr. Milan Neubert, předseda Strany demokratické levice (jejíž ideologií je "demokratický socialismus a antikapitalismus) + Jiří Novotný, autor elektronické petice "Americkou armádu na našem území nechceme", +,+,+….

"Jenom některé z těchto iniciativ jsou placeny a nebo řízeny z Moskvy." (Nejmenovaný zdroj z BIS pro MnZ)

"Je dobře, že existuje více petičních výborů, což umožňuje pohled na celou situaci z různých úhlů a zapojení širšího občanského spektra. Komunistická strana vyzývá občany, aby svým aktivním přístupem – účastí u petičních stánků, na demonstracích či prvomájových akcích – projevili svůj nesouhlas se stávající politikou vměšování se do záležitostí suverénních států a podpořili mírové snahy, které strana prosazuje dlouhodobě." (Vojtěch Falmer Filip, předseda ÚV KSČM, ideový spolupracovník StB.)
"Ale Falmer přece ideově spolupracoval s rozvědkou." (Moby Dick)
"Jenom nevěděl, že ta je součástní StB." (Žena Moby Dicka)
"Ale teď ví, pro koho pracuje!" (Mrtvá Kočka)

Moby Dick se omlouvá, že použil citáty z komunistických análů.
"Ano, z análů." (Slušná žena Moby Dicka)

Američtí imperialisté pojedou po našich dálnicích a silnicích pro motorová vozidla bez dálničních známek! Veliteli Vyvadilovi spěchají ku pomoci dobrovolci: Zavazují se na vlastní náklady instalovat barikády.
"Vytištěné na 3D tiskárnách." (Mrtvá Kočka)

Pondělí 23. března 2015

Česká média se předhánějí v tom, aby informovala, že se "Češi" chystají postavit na odpor proti průjezdu kolon americké armády...

"Musíme se zbavit stereotypů. Řekové nejsou flákači a Němci nemůžou za jejich problémy. Toto je třeba překonat v obou zemích." (Alexis Tsipras, SYRIZA, řecký premiér, po berlínské schůzce s kancléřkou Andělou Merkel.)
Nicméně "problémy" (řecký dluh) zůstávají. A podmínky dalších půjček, totiž nějaká úsporná opatření v Řecku, tak ty nevidno.
"Toto je třeba překonat v Řecku." (Žena Moby Dicka)

Schůzka se odbývala v oboupohlavně přátelské atmosféře. Tsipras slíbil, že řecká vláda nezačne zabavovat německý majetek (požadavek některých ministrů jeho vlády), a Anděla slíbila, že bude zvažovat jednání ohledně odškodnění Řeků za brutální německou okupaci (požadavek pana premiéra).

"Byla to jedna z těch schůzek, kde je důležitou zprávou už jen to, že jsou její účastníci k sobě zdvořilí." (Nick Malkoutzis, analytik řeckého serveru MacroPolis)
"Ačkoliv Tsipras upustil pouze od vyděračství, zato si ponechal své sprosté požadavky vůči evropským daňovým poplatníkům." (Žena Moby Dicka)
Euro díky "dobrému pocitu" ze schůzky začalo posilovat. Nicméně – Řecko stojí stále před krachem.
"Před krachem stojí celá eurozóna." (Mrtvá Kočka)
"No, před kráškem." (Moby Dick)

Řekové začali vybírat vklady.
"On Kypr není zas až tak daleko." (Mrtvá Kočka)

Úterý 24. března 2015

"Zatímco v posledních měsících bojuji proti antiruským bláznům, tak k tomu v poslední době přibyl boj proti antiamerickým bláznům, protože blázni jsou rovnocenně rozprostřeni na obou stranách. Nesouhlasím s tím, aby se americká vojska označovala jako okupační z toho prostého důvodu, že v minulém století jsme okupaci zažili již dvakrát a víme, jak vypadá." (Stádní prezident Mlhoš Zeman při své návštěvě Libereckého kraje)
"Co to?" (Moby Dick)
"Kladný vliv Liberce?" (Žena Moby Dicka)
"Nebo snížení hladiny vodky." (Mrtvá Kočka)

"Vím, že to co jsem před několika dny řekl, izraelské Araby urazilo. To ale nebylo mým úmyslem a lituji toho. Považuji se za premiéra každého z vás, všech izraelských občanů, bez ohledu na náboženství, rasu, nebo pohlaví." (Benjamin Netanjahu se na setkání se zástupci izraelských menšin omlouvá za přesně týden staré předvolební výroky.)
Bibi bude zase izraelským premiérem, také díky tomu že právě touto svou rétorikou zvítězil ve volbách.
Přednosta Sjednocené arabské kandidátky Ajman Aude k tomu pravil, že skutečnou nápravou bude až zrovnoprávnění izraelských Arabů a dalších menšin. Podle něj by měly být např. legalizovány beduínské osady v Negevské poušti. 

"Zajímavo jest, že zatímco Arabové beduíny rozhodně nemusí, pak, když se to hodí, tak halt můžou..." (Moby Dick)

Let 4U 9525 společnosti Germanwings z Barcelony do Düsseldorfu skončil navedením Airbusu A320 do úbočí francouzských Alp. Všech 144 cestujících + 6 členů posádky bylo zabito magorem za kniplem.
"Že raději nestávkoval!" (Mrtvá Kočka)
Krom Airbusu spadly i akcie Lufthansy.

Středa 25. března 2015

"Část obyvatel" České republiky se staví proti půjezdu amerických ozbrojených sil přes svrchované území našeho státu: Agenti ruských tajných služeb, staří komunističtí kolaboranti, mládež z levičáckých kanálů – a profesionální magoři.

"(...)Přátelé, možná mě někdo viděl u Jílkové, netoužím po konfrontacimale když vidím dva fanatické odpůrce jako dnes je mou povinností být naprosto tvrdý a ještě více arogantní než ti blbečci.,, (...)
(...)Bude to znít blbě, ale dělám ty věci pro nás. A promiňte mi to. Ale faktem je, že nás sice mnozí nenávidí, ale i ten Šafr řekl, že se nás bojí.
chyby dělám, ale ne pro své jméno.
A zejměna dnes jdeme znovu totálně nahoru.
Díky přátelé.
PS.: Budu vás ale všechny otravovat, ale natvrdo. Prostě musíme vytvořit subjekt, který toto změní a na rovinu. Vím co, mluvím .Budu chtít od vás hodně. Ale bude fakt jen záležet, kdo chce,či nechce.
a aby aby se každý mohl svobodně rozhodnout : Je suis Syriza." (Z fejsu Jiřího Vyvadila, ještě ke všemu tajného templáře)

Syriza??? To je vývoj! Od národněfrontovního socialismu až k radikálně levicovému ekosocialistickému antikapitalismu…
"Vy Vadile!" (Mrtvá Kočka)
"Tenhle člověk působil jako soudce Nejvyššího správního soudu?" (Moby Dick)
"Ano." (Žena Moby Dicka)
"To mnohé vysvětluje." (Mrtvá Kočka)

Čtvrtek 26. března 2015

V noci proběhly nálety 100 saúdskoarabských + 80 jinoarabských letadel na pozice jemenských šíitských proíránských povstalců. Panarabská akce vyvolala srdečný souhlas Turecka a Pákistánu. Írán rozhořčeně protestuje proti zasahování do vnitřních věcí Jemenu.
"Do vnitřních věcí Íránu." (Mrtvá Kočka)
"Proč se Arabové zmohli na jednotný postup proti presumptivně jadernému Íránu?" (Moby Dick)
"Odpověděl sis sám." (Žena Moby Dicka)

Mínění menažerie: Přiblblý Západ je v této oblasti politicky impotentní. Americká ozbrojená moc je zneschopněna svým vrchním velitelem, který vede s agresivním Íránem evidentně mírové rozhovory, aby mohl získat záminku pro zrušení sankcí. Arabové pochopili, že to za ně Amíci neudělají, a že si musí pomoci sami.

Zděšení menažerie: Z Pobaltí se nestahují ani německé, ani francouzské, ani španělské, ani žádné jiné evropské spojenecké síly! Kdo nás ochrání před ruskými či machometánskými agresory – až nějaký další americký prezident začne (pln oprávněných obam) mírové rozhovory s brutálně jadernou Ruskou federací?
"Sunnité." (Mrtvá Kočka)

Pátek 27. března 2015

Americké konvoje dorazí v neděli na polsko-české hranice.

"Američtí vojáci tady nemají vůbec co dělat. Namísto zklidňování situace a mírového jednání eskalují napětí a ještě to arogantně nazývají »demonstrací síly«. Naprosto nechápu ty, kteří buď poníženě skloní hlavy a dělají, co jim USA nařídí, či dokonce jásají nad průjezdem a utíkají americké vojáky vítat. Copak nemají kapku lidské a národní hrdosti?" (Mgr. Marta Semelová, starostalinistka (*1960, v KSČ od 1981), popírající zločiny komunismu až za hranice zákona, učitelka na základní škole, předsedkyně klubu KSČ(M) v Zastupitelstvu hlavního města Prahy, předsedkyně Krajského výboru KSČ(M) Praha, pro Haló noviny)

"Jemináku! Vždyť trénujou ústup za linie hranic Sovětského svazu a Varšavské smlouvy!!!" (Mrtvá Kočka)

"Čeští vlastenci a aktivisté se organizují a připravují ostrý protest a blokády proti invazi armády SSA. Protest nebude jediný, bude se jednat o celou sérii protestů po celé republice včetně mnoha blokád. Aktivisté zvažují barikády, mluví se dokonce o molotovových koktejlech. Po celé republice se organizují občané do mnoha oddílů, které mají vstupu cizích vojsk zabránit."(Protiimperialistická stránka o skutečných skutečnostech celosvětového US panství  INFO-WARS.)

"Komunisté a jejich soudruzi předvádějí skutečnou demonstraci blbosti." (Žena Moby Dicka)
"Oni ti Amíci snad skutečně neprojdou?" (Moby Dick)
"No tak to budou muset zůstat na hranicích Ruské federace…" (Mrtvá Kočka)

Poznámka menažerie na závěr: Vyvadilova směšná figurka a spolek zpovykaných mládežníků dobře odvádí pozornost od skutečných a pravých kolaborantů s ruským samoděržavím – českomoravských komunistů.
**********************************
Podněty, připomínky, upřesnění, protesty a jiné výkřiky čtenářů Deníčku Moby Dicka lze posílat na schránku moby.dick@seznam.cz .
Pokud projevíte potřebu deníček komentovat, a jste registrovaní na Lidovky.cz, můžete tak učinit zde na Neviditelném psu.

Předem dík!
>>:)) Moby Dick